Ervaringen

 

Hieronder vertellen een aantal van mijn klanten hun ervaringen met mijn Ayurvedische voedingsadviezen:

Lucie:

Wat er bij mij veranderd is na mijn Ayurvedisch voedingsadvies van Karen Drost.

Ik weet nu dat ik een combinatietype ben van Vata en Pitta. Daar kan ik rekening mee houden met mijn voedingspatroon. Karen heeft mij een aantal ideeën aan de hand gedaan om mee te beginnen. Het meest ingrijpende daarvan is het eten van volle producten die het lichaam voeden in plaats van alleen maar vullen. Dit doe ik nu een week of acht en ik voel een ingrijpend verschil! Ik ben de hele dag fit en helder in mijn hoofd! Voorheen kende ik dat gevoel alleen ’s morgens en ik was na de middag en ’s avonds vooral moe en lusteloos.

Ik hoef niet af te vallen, maar wilde al langer twee kilo kwijt. De twee kilo zijn “spontaan” verdwenen!

Judy:

Sinds enige maanden heb ik nu begeleiding van Karen. Stap voor stap ga ik over naar steeds gezondere voeding, zodat het weinig moeite kost.

Als eerste hebben we geraffineerde produkten vervangen door ongeraffineerde; dat kostte me totaal geen moeite. Langzamerhand ga ik steeds meer over op veganistisch eten, omdat dat beter is voor mijn gezondheid.

Karen geeft duidelijke, zinvolle adviezen waar ik echt iets mee kan. Prettige bijkomstigheid: ik val af!

Als je twijfelt over de kosten: wat is er nu belangrijker dan je gezondheid?

Gr. Judy, een tevreden klant

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.